Zondag naar de kerk? Hier kunt u zich aanmelden

De kerkdiensten zijn weer van start gegaan. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De Andreaskerk heeft een gebruiksplan gemaakt waardoor het mogelijk is om op een veilige wijze kerkgangers op zondagochtend te ontvangen. De Andreaskerk is groot genoeg, graag van te voren aanmelden voor de diensten.

U bent van harte welkom op:

  • Komende zondagen om 10.30 uur. De kerkdeuren gaan om 10.10 uur open. Let op: zondag 13 december is er geen ochtenddienst.

Wel vragen wij u zich aan te melden, dat kan via deze link. Wij kunnen per zondag tussen de 28 en 56 personen ontvangen (voorlopig beperken we ons tot maximaal 30 personen, exclusief meewerkenden). Huishoudens mogen bij elkaar zitten. We vragen u bij het betreden van de kerk een mondkapje te dragen. Deze mag af zodra u zit. Voor het overige geldt dat u te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar moet houden. 

Aanmelden diensten 

LET OP: vanwege verlengde lockdown voorlopig geen diensten. U kunt elke zondag een video vanuit de Andreaskerk bekijken via deze link.

Wilt u nu al bijdragen aan de collecte? Dat kan via deze pagina.

Andreaskerk Rotterdam

Meer informatie? Hier vindt u de complete brief met informatie over de aanmeldprocedure en de richtlijnen die gelden in de Andreaskerk.