Trouwen in Rotterdam-Noord

Zoek je een trouwlocatie in Rotterdam-Noord? De Andreaskerk is geschikt voor een huwelijksdienst met honderden gasten, maar ook voor een huwelijksceremonie of borrel in intieme sfeer in een van onze zalen of onze groene stadstuin 'het Katharinahofje'.

De Andreaskerk is de eerste Wederopbouwkerk van Rotterdam, in 1949 werd deze kerk geopend. Sindsdien vinden er elke zondag kerkdiensten plaats. De glas-in-lood ramen in de kerkzaal en de prachtige wandschilderingen in de kerkenraadskamer en koffiekamer zijn van de kunstenaar Ger van Iersel (1922-2014). 

Dichtbij populaire trouwlocaties in Rotterdam

De Andreaskerk past ook perfect binnen het programma van je trouwdag. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de A20 en is op loopafstand van station Rotterdam-Noord. Diverse populaire trouwlocaties zijn binnen enkele minuten rijafstand van de Andreaskerk, zoals Lommerrijk in Hillegersberg en The Boathouse aan de Kralingse Plas.

Behalve voor een kerkelijk huwelijk is de Andreaskerk ook te huren als locatie voor het burgerlijk huwelijk.

Bekijk het overzicht met zalen en tarieven voor verhuur van de Andreaskerk

Deze bruidsparen zijn getrouwd in de Andreaskerk

Trouwen in de Andreaskerk in Rotterdam-Noord

"We zijn erg tevreden en kijken terug op een feestelijke eredienst in een prachtige kerk"

- Tim & Else

"Bij onze bruiloft in de Andreaskerk werden wij als bruidspaar compleet ontzorgd. Ondanks onze specifieke wensen was alles wat we wilden mogelijk. De kerk voelt ondanks de grote zaal knus en gemoedelijk aan. Ook de foto’s zijn prachtig geworden dankzij het fotogenieke gebouw."

- Wendy & Lianda

Foto's van de kerkenraadskamer en het Katharinahofje

De kerkenraadskamer, met wandschildering door kunstenaar Ger van Iersel (1922-2014)

Het Katharinahofje, de groene stadstuin van de Andreaskerk

Neem contact op en reserveer de Andreaskerk voor uw trouwdag

Wil je de Andreaskerk alleen gebruiken voor jullie huwelijksdienst, of wil je ook graag gebruik maken van catering? Bespreek je wensen en reserveer de Andreaskerk voor jullie bruiloft. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact op met onze kerkrentmeester.