Diaconie

De diaconie van de Andreaskerk Rotterdam steunt o.a. de volgende projecten. 

Gambia

Gambia is een van de landen die jaarlijks een financiële ondersteuning krijgt van onze kerk. Via de stichting Foundation The Gambia doneren wij dit bedrag. Om u te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen die via deze stichting plaatsvinden, is er een nieuwsbrief naar de Diaconie gezonden. U kunt kennis nemen van deze nieuwsbrief via de website van deze stichting

Wilt u meehelpen aan het project  'School voor Kinderen met een Beperking' Jiboro in The Gambia? Voor € 150,- per jaar laat u een kind naar de CFTG ‘School voor Kinderen met een Beperking’ gaan. U mag ook € 12,50 per maand overmaken. Minder mag ook maar dan bent u een 'Co-Sponsor'. Meer informatie over dit project vindt u op de website.

 

Suriname 

De Maarten Luther Kerk in Paramaribo heeft in maart van dit jaar een financiële bijdrage ontvangen om de buitenkant van de kerk te laten schilderen.  Uit dankbaarheid heeft onze kerk een herdenkingsbeeldje van mica ontvangen, waarin de kerk wordt afgebeeld. Ook heeft de voorzitter van de kerkenraad van de ML kerk een bedankbriefje voor deze donatie geschreven aan onze diaconie.

Maarten Lutherkerk in Paramaribo