BBQ TafelTijd Rotterdam

Wijdekerk
zondag, 7 juli, 2019 - 16:00 tot 20:00

Geloof je en ben je LHBT+? Of gewoon geïnteresseerd? Ga met elkaar aan tafel onder genot van een fijne maaltijd in gesprek over zingeving en geloof.

Dit is de zesde editie van TafelTijd Rotterdam. En een heel speciale: we vieren de afsluiting van ons allereerste seizoen met een gezellige barbecue in de tuin van de Andreaskerk. We hebben daardoor meer ruimte dan normaal, dus neem gerust vrienden mee.

Neem gerust iets mee voor bij de barbecue, bijvoorbeeld een lekkere salade van groente of fruit.

Je bent welkom vanaf 16.00 uur, het programma start om 16.30 uur en de BBQ gaat aan vanaf 17.00 uur.

TafelTijd is een initiatief van Wijdekerk om door het land heen met LHBT+'ers en betrokkenen samen kerk te zijn. Centraal staat: niet elkaar overtuigen, maar inspireren, steunen, bemoedigen en aanvaarden in de liefde van Jezus Christus.

Voor informatie en aanmelding TafelTijd Rotterdam: andreaskerkrotterdam@gmail.com

De locatie is een paar minuten lopen vanaf treinstation Rotterdam-Noord, tram 4 en 8 stoppen om de hoek. De ingang is bij het Katharinahofje aan de zijkant van de kerk.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Qf9KjchLiwk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>