Vier Pasen in de Andreaskerk

Rondom Pasen zijn er vier diensten in de Andreaskerk.

Palmzondag

Zondag 14 april, 10.30 uur
Feestelijke belijdenis- en doopdienst van Mike. De kinderen versieren palmpaasstokken en komen daarmee de kerk binnen.

Witte Donderdag

Donderdag 18 april, 19.30 uur
We vieren de instelling van het Heilig Avondmaal. De AndreasCantorij zingt Notre Père en Tantum Ergo van Maurice Duruflé.

Goede Vrijdag

Vrijdag 19 april, 19.30 uur
We luisteren naar het lijdensevangelie van Jezus Christus. De AndreasCantorij zingt het Pater Noster en delen uit de Via Crucis van Frans Liszt en het koraal O Haupt voll Blut und Wunden.

Paasmorgen

Zondag 21 april, 10.30 uur
We vieren de opstanding van Jezus Christus in een feestelijke dienst, met viering van het Heilig Avondmaal. De AndreasCantorij zingt Haec Dies van Jakob Handl en - met medewerking van musici - een kleine Paascantate van Paul Horn: Wir danken dir, Herr Jesu Christ, daß du vom Tod erstanden bist.

Na de dienst op Paasmorgen is er een heerlijke Paasbrunch. Iedereen van harte welkom!

Palmpasen in de Andreaskerk Rotterdam

Palmpasen in de Andreaskerk Rotterdam

De Andreaskerk in Rotterdam-Noord

Alle diensten - tenzij anders aangegeven - vinden plaats in de Andreaskerk, Heer Vrankestraat 51 te Rotterdam. De dienst duurt ongeveer een uur, na afloop is er koffie en thee. Tijdens elke dienst is er ook een kinderkerkdienst.

Er is een fietsenstalling in het Katharinahofje naast de kerk en op zondag kunt u gratis parkeren in de buurt tot 12 uur. De Andreaskerk bevindt zich op enkele minuten loopafstand van trein (station Rotterdam-Noord) en tram (lijn 4 en 8).